Baby & Co

Baby & Co

Wat houdt de cursus in?

Baby & Co biedt verschillende cursussen, zodat er altijd een cursus is die bij jou past. Er zijn een aantal dingen die je heel erg kunnen helpen tijdens de geboorte. Praktische skills (vaardigheden) én nuttige informatie over je lichaam, ademhaling & ontspanning. In elke cursus van Baby & Co komt dit aan de orde. Je kunt bij Baby & Co een weekendcursus volgen, een complete cursus, een cursus gecombineerd met zwemmen of een privécursus.

Voor wie is de cursus geschikt?

Voor elke zwangere hebben wij bij Baby & Co een passend aanbod. Vrouwen die een cursus hebben gevolgd bij Baby & Co geven vaak aan meer vertrouwen te hebben gekregen in de geboorte. Door je voor te bereiden, vergroot je bovendien de kans op een positieve ervaring.

Bij welke zwangerschapsduur kan ik de cursus het beste volgen?

In principe wanneer jij hier behoeft aan hebt, maar minimaal vanaf een week of 22 is aan te bevelen.

Is mijn partner ook welkom bij de cursus?

Uiteraard is je partner ook welkom bij de cursus. De weekendcursus en privécursus volg je zelfs geheel samen met je partner. De overige cursussen hebben een speciale partneravond.

Waar wordt de cursus gegeven?

Baby & Co heeft cursuslocaties in Leeuwarden en Akkrum.

Wanneer wordt de cursus gegeven?

Kijk voor het actuele aanbod op de website van Baby & Co, www.babyenco.nl.

Wordt de cursus vergoed door de zorgverzekering?

Vanuit het aanvullend pakket vergoedt je zorgverzekeraar vaak (een deel van) de cursus.

Andere bijzonderheden?

Bij Baby & Co kun je ook terecht voor de huur van een bevalbad. Ook organiseren wij regelmatig infoavonden over bevallen in bad!
Weten hoe andere zwangeren een cursus van Baby & Co hebben ervaren? Kijk op onze website voor reviews. Je vindt ons op Facebook en Instagram via babyenco.nl.

Image

No Comments

Comments are closed.