Natuurlijk! Bevallen

Natuurlijk! Bevallen

Wat houdt de cursus in?
Deze Eendags bevalcursus vindt een paar keer per jaar plaats in het weekend en is perfect als snelcursus, lastminutecursus, weekendcursus of korte cursus. In 3,5 uur hoor je alle ins- en outs van natuurlijke zwangerschap en geboorte. Je leert hoe je kunt samenwerken met je lichaam (met behulp van slimme lichaamshoudingen om de (pers)weeën op te vangen, ontspanningstechnieken en ademhalingstechnieken). Dit versterkt het vertrouwen in je lichaam, je eigen kunnen en het natuurlijke geboorteproces. Daarnaast krijgen stellen tijdens de cursus een geboorteplan gericht op natuurlijke geboorte met daarbij uitgebreide en zo objectief mogelijk informatie zodat ze voor zichzelf kunnen beslissen wat ze willen.

Voor wie is de cursus geschikt?
De cursus is in het bijzonder geschikt voor stellen die graag natuurlijk willen bevallen en willen weten wat ze kunnen doen om hun kansen daarop te vergroten. Maar ook voor stellen met een drukke agenda, stellen die al (vrij) dicht op de uitgerekende datum zitten en/of stellen die geen zin/tijd hebben in meerdere cursusmomenten en graag alle informatie in 1 les tot zich nemen.

Bij welke zwangerschapsduur kan ik de cursus het beste volgen?
Ik raad aan om de cursus te volgen tussen de 28-36 weken zwangerschap.

Is mijn partner ook welkom bij de cursus?
Je kunt de cursus alleen volgen of samen.

Waar wordt de cursus gegeven?
De cursus wordt gegeven in:
Club yoga Leeuwarden
Westersingel 2F
8913 CK Leeuwarden

Wordt de cursus vergoed door de zorgverzekering?
Afhankelijk van jouw type zorgverzekering bestaat er in sommige gevallen recht op een vergoeding omdat ik lid ben van BCE (beroepscoöperatie childbirth educators).

Andere bijzonderheden?
Het gaat om een eendaags (groeps- of privé-)cursus van 3,5 uur waarbij je toegang krijgt tot een online academie die je kunt raadplegen tot aan de geboorte. Het is een soort databank met alle informatie uit de cursus zodat je het nog eens kunt nalezen. Of je volgt de cursus gewoon helemaal digitaal!

Meer informatie?
www.liefdevollegeboorte.nl

Image

No Comments

Comments are closed.