Spoed? Bel 06-12470508

Búk en Poppe

Waarom Búk en Poppe?

Wanneer je in verwachting bent, kan er veel op je afkomen. Met Búk & Poppe bieden wij je de mogelijkheid om je zo goed mogelijk voor te bereiden op je zwangerschap, bevalling en kraamtijd.

Dit doen wij door de expertise van verloskundepraktijk De Tantes, lactatiekundigen praktijk Dokkum, GGD Fryslân en Zandstra & Van der Meer fysiotherapie te bundelen. Zodoende kunnen wij je volledig op de onderstaande facetten voorbereiden!

Aanmelden

Meld je aan voor de gewenste cursus van Búk en Poppe door via de button je naam in te vullen. 

Leefstijl

Gezond zwanger

In deze workshop willen we tips en trucs meegeven hoe je jouw zwangerschap zo gezond mogelijk kan starten en houden. Dit doen we in samenwerking met een diëtist.

De eerstvolgende workshop is: Deze workshop wordt tijdelijk niet meer gegeven. 

Borstvoeding

Borstvoeding is de beste voeding voor je baby en je lichaam bereidt zich in de zwangerschap al voor op deze bijzondere periode. Ondanks dat het een natuurlijk proces is, adviseren we je om je hierop voor te bereiden. Ook je partner kan hierin een belangrijke rol spelen! Kosten voor deze workshop bedragen €5,00.

De eerstvolgende workshop is: 7 oktober 2019

Meld je aan voor deze cursus!

Oefenavonden

Vier actieve oefenavonden, onder begeleiding van een Cesartherapeut met aandacht voor o.a. oefeningen voor ademhaling, bekken(bodem), houding en stabiliteit.

De eerstvolgende oefenavonden zijn: Maandag 2, 9, 23 en 30 september van 17.30-18.30 uur

Meld je aan via deze link

Bevalling

en kraamtijd

Een voorlichtingsavond die wordt verzorgd door een verloskundige, kraamverzorgster en een JGZ-verpleegkundige. Ook partners zijn van harte welkom!

De eerstvolgende workshop is: 21 oktober 2019

Meld je aan voor deze cursus!

No Comments

Comments are closed.