Praktijk

Praktijk

Verloskundepraktijk de Tantes is een kleinschalige praktijk in de gemeente Waadhoeke en omgeving. Twijfel je of je in ons werkgebied woont? Neem dan gerust contact met ons op.

De verloskundigen
Wij begeleiden de zwangerschap, bevalling en kraambed vanuit een natuurlijke en fysiologische visie. Wij vinden het belangrijk jouw wensen hierin te horen en de begeleiding op jouw behoeftes aan te passen.
Lees meer
Klachtenregeling
Het is belangrijk dat jij je goed voelt bij jouw verloskundige, want zwanger zijn is al spannend genoeg. Daarom doen we er alles aan om jou en jouw kindje goed te begeleiden. Heb je een klacht? Laat het ons weten!
Lees meer
Bereikbaarheid
De dienstdoende verloskundige is 24 uur per dag, 7 dagen in de week te bereiken op 0517-398090, keuze 1. Dit nummer kun je bellen voor de bevalling, voor klachten die je wilt overleggen of als je ongerust bent.
Lees meer
Waarneming / Studenten
Als verloskundige zijn wij 7 dagen per week, 24 uur per dag beschikbaar. Om goede zorg te kunnen blijven geven maken wij gebruik van waarneming. Bij ziekte, bijscholing, vakanties of verlof hebben wij een vaste waarneemster.
Lees meer
Contact
Wat leuk dat wij je mogen verwelkomen in onze praktijk! We proberen zo snel mogelijk contact met je op te nemen voor het maken van de eerste afspraken. Ben je in de tussentijd ongerust, bel dan met de dienstdoende verloskundige: 0517-398090, keuze 1.
Lees meer
Gastenboek
De mooiste en bijzondere verhalen lees je in ons gastenboek. Wil je zelf ook een ervaring delen? Stuur ons deze met een foto en lees het snel terug! Gastenboek
Lees meer

No Comments

Comments are closed.