Praktijk

Praktijk

Verloskundepraktijk de Tantes is een kleinschalige praktijk in de gemeente Waadhoeke en omgeving. Twijfel je of je in ons werkgebied woont? Neem dan gerust contact met ons op.

De verloskundigen
De praktijk wordt geleid door een klein en hecht team van drie verloskundigen: Janet Hoekstra-Storm, Mariska van der Hoek-de Jong en Grytsje de Boer. Zij worden bijgestaan door Anika van de Wal. Ons team biedt je fijne professionele begeleiding met zorg en aandacht, persoonlijk en deskundig.
Lees meer
Visie
Als praktijk staan wij voor de fysiologie van de kinderwens, de zwangerschap, de geboorte en het ouderschap. Dit betekent dat wij vanuit liefde en passie voor ons vak zoveel mogelijk het natuurlijke proces volgen van het lichaam en alleen ingrijpen wanneer dit nodig en wenselijk is.
Lees meer
Waarneming / Studenten
Als verloskundige zijn wij 7 dagen per week, 24 uur per dag beschikbaar. Om goede zorg te kunnen blijven geven maken wij gebruik van waarneming. Bij ziekte, bijscholing, vakanties of verlof hebben wij een vaste waarneemster.
Lees meer
Klachtenregeling
Het is belangrijk dat jij je goed voelt bij jouw verloskundige, zodat jij vertrouwen in haar hebt tijdens de zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Daarom doen we er alles aan om jou en jouw kindje goed te begeleiden. Heb je een klacht? Laat het ons weten!
Lees meer
Bereikbaarheid
De dienstdoende verloskundige is 24 uur per dag, 7 dagen in de week te bereiken op 0517-398090, keuze 1. Dit nummer kun je bellen voor de bevalling, voor klachten die je wilt overleggen of als je ongerust bent.
Lees meer
Contact
Wat leuk dat wij je mogen verwelkomen in onze praktijk! We proberen zo snel mogelijk contact met je op te nemen voor het maken van de eerste afspraken. Ben je in de tussentijd ongerust, bel dan met de dienstdoende verloskundige: 0517-398090, keuze 1.
Lees meer

No Comments

Comments are closed.