Spoed? Bel 06-12470508

Praktijk

Praktijk

Verloskundepraktijk ‘de Tantes’ is een kleinschalige praktijk in de gemeente Waadhoeke en de omliggende dorpen zoals Tzum, Sexbierum, Minnertsga, Berlikum en Dronrijp.

Wie zijn wij?
Wij begeleiden de natuurlijke gebeurtenissen van zwangerschap, bevalling en kraambed op een manier die bij je past. Je kunt al je wensen bij ons kenbaar maken.
Lees meer
Klachtenregeling
Het is belangrijk dat je je goed voelt bij je verloskundige, want zwanger zijn is al spannend genoeg. Daarom doen we er alles aan om jou en je kindje goed te begeleiden.
Lees meer
Bereikbaarheid
De dienstdoende verloskundige is 24 uur per dag, 7 dagen in de week te bereiken op 06-12470508. Dit nummer kun je bellen voor de bevalling, voor klachten die je wilt overleggen of als je ongerust bent.
Lees meer
Wie zijn wij?
Als verloskundige zijn wij 7 dagen per week, 24 uur per dag beschikbaar. Om goede zorg te kunnen blijven geven maken wij gebruik van waarneming. Bij ziekte, bijscholing, vakanties of verlof hebben wij een vaste waarneemster.
Lees meer
Contact
Wat leuk dat wij je mogen verwelkomen in onze praktijk! We proberen zo snel mogelijk contact met je op te nemen voor het maken van de eerste afspraken. Ben je in de tussentijd ongerust, bel dan met de dienstdoende verloskundige: 06-12 47 05 08.
Lees meer
Gastenboek
De mooiste en bijzondere verhalen lees je in ons gastenboek. Wil je zelf ook een ervaring delen? Stuur ons deze met een foto en lees het snel terug! Gastenboek
Lees meer

No Comments

Comments are closed.